Kερδίστε 4 (2+2) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Που να σου εξηγώ;’ στις 03 & 04/01 (Οι νικητές)

Αν θέλετε να απολαύσετε την  παράσταση “Που να σου εξηγώ;” στο Life n’ Art Theater το Σάββατο 03/01 ή την Κυριακή 04/01, συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού ανάλογα με την ημέρα που θέλετε (μπορείτε να συμπληρώσετε και τις δύο φόρμες, αν δεν έχετε ιδιαίτερη προτίμηση ημέρας) και μπαίνετε στην κλήρωση για μία διπλή πρόσκληση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, μετά τις 16:00 της προηγούμενης ημέρας.

divider

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 03/01

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΚΑΚΗ

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 04/01

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΦΙΛΗ
 
Μιρελλα Τσορμπατζογλου

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ψυχολογικό Δράμα. Ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που λυγίζουν κάτω από ακραίες καταστάσεις και από θύματα γίνονται θύτες. Το έργο διαπραγματεύεται θέματα σεξουαλικής κακοποίησης, ενδοοικογενειακής βίας, ερωτικές απογοητεύσεις και την άρνηση του ίδιου του θανάτου μέσα σε ένα πλαίσιο ρετρό (εποχή 1930-1940).

Το «Πού να σου εξηγώ» είναι πολλές ιστορίες μαζί, όλες ενωμένες σε μία. Και αυτή η ιστορία μοιάζει με κάποια ιστορία που έχεις ζήσει. Αν όχι εσύ, κάποιος άλλος που σου μοιάζει. Μοιάζουμε μεταξύ μας οι άνθρωποι αλλά ποτέ δεν είμαστε ίδιοι. Όσα μας ενώνουν, άλλα τόσα μας χωρίζουν. Κάπου στα μισά του δρόμου βρίσκει ο ένας τον άλλο. Το πόσο θα μείνουν μαζί ο ένας και ο άλλος, δεν το ξέρει καλά- καλά ούτε η ίδια η ζωή. Όπως αναπάντεχα ενώνονται, έτσι αναπάντεχα χωρίζονται. Αναπάντεχα και αυτά που θα τους συμβούν και θα πρέπει να τα διαχειριστούν. Κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν.

Αυτοί οι δεύτεροι, είναι και οι ήρωες του «Πού να σου εξηγώ». “Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να συμβαίνουν κάποια πράγματα. Ακόμα και τώρα που μπορώ να ξέρω περισσότερα από πριν, υπάρχουν γεγονότα που ακόμα δεν έχω καταφέρει να εξηγήσω. Και ούτε πρόκειται. Απλά τα αποδέχεσαι. Δεν τα αντέχουν κι όλοι όλα αυτά που μπορεί να τους τυχαίνουν. Πρέπει, αλλά εδώ που τα λέμε, κάποια πράγματα είναι τόσο αναπάντεχα που βρίσκουν απροετοίμαστη την ίδια τη ζωή, πόσο μάλλον εμάς, που απλά την ακολουθούμε…”

Σκηνοθεσία: Ευτυχία Αργυροπούλου

Κείμενο: Νάνσυ Μητροπούλου

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) : Κωστής Γεωργακόπουλος, Βένια Ζήση,Νάνσυ Μητροπούλου, Ίλια Παππά, Αγγελική Παρδαλίδου, Παναγιώτα Χαιδεμένου

Πρωτότυπη Μουσική: Νίκος Κουβαρδάς

Σκηνικά – Κοστούμια: Γεωργία Φωκά

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 03/01, 20:00 & Κυριακή 04/01, 21:00
L.A. (Life n’ Art) Theater (πρώην Ράγες)
Κωνσταντινουπόλεως 82, Μετρό Κεραμεικός
210-5789337

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr