Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Bus και αυτοσχεδιάζουν;’ στις 05/12 (Οι νικητές)

improv_battle

Ελάτε στον κόσμο του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο! Κάθε Παρασκευή στις 21:30 η ImproVIBE οργανώνει μια ξεχωριστή παράσταση αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο ΠΚ στο Νέο Κόσμο. Κάθε Παρασκευή οι Bus Και αυτοσχεδιάζουν και δημιουργούν μία ακόμα μοναδική ιστορία. Αν θες να έχεις την ευκαιρία να λάβεις μία διπλή πρόσκληση, δήλωσε τώρα συμμετοχή στην κάτωθι φόρμα και αν είσαι ανάμεσα στους τυχερούς, θα σε ειδοποιήσουμε με email μια ημέρα πριν!  

divider

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΚΑΙΤΗ ΓΟΥΛΑ

ΟΛΓΑ ΜΠΟΡΜΠΟΤΣΙΑΛΟΥ

Nick Καλασκανης

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Οι «Bus και» είναι ένας θίασος θεατρικού αυτοσχεδιασμού. Δημιουργούν θεατρικά έργα επί σκηνής, χωρίς κανένα σενάριο, βασισμένοι σε κάποια πρόταση του κοινού που παίρνουν εκείνη τη στιγμή. Δύο ηθοποιοί, αμέτρητοι χαρακτήρες, ταυτόχρονα!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ImproVIBE παρουσιάζει παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού. Από την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, μια απολαυστική σειρά πρωτότυπων παραστάσεων αυτοσχεδιασμού έρχεται στο Θέατρο ΠΚ του Νέου Κόσμου με τον τίτλο «Bus και αυτοσχεδιάζουν;». Η ομάδα «Bus και» αυτοσχεδιάζει μαζί με έναν διαφορετικό κάθε φορά guest θίασο θεατρικού αυτοσχεδιασμού.

Η ImproVIBE είναι η πρώτη και μοναδική σχολή θεατρικού αυτοσχεδιασμού στην Ελλάδα. Διδάσκει την τέχνη του αυτοσχεδιασμού, όχι μόνο ως θεατρική μορφή, αλλά και ως τρόπο ζωής που υιοθετείται και εφαρμόζεται στην καθημερινότητα του καθενός. Ο ιδρυτής της σχολής Μενέλαος Πρόκος, μαζί με τη Βασιλική Κίσσα -ηθοποιό και εκπαιδεύτρια αυτοσχεδιασμού- σχημάτισαν την ομάδα «Bus Και» (www.buskai.info) και προσφέρουν κωμικές παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού σε όλη την Ελλάδα.

Θεατρικός αυτοσχεδιασμός σημαίνει ότι δεν υπάρχει κείμενο. Οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή, ζητάνε κάποια απλή πρόταση από το κοινό, και με εργαλεία τον αυθορμητισμό και τη φαντασία, ζωντανεύουν ολόκληρο το έργο μπροστά στα μάτια των θεατών! Κάθε παράσταση είναι μοναδική και το έργο που δημιουργείται κάθε βραδιά είναι εντελώς διαφορετικό! Σε ένα θεατρικό έργο όπου τα πάντα είναι δυνατά, θα γελάσετε με την ψυχή σας και θα δείτε τους δύο ηθοποιούς να ζωντανεύουν όλους τους χαρακτήρες!

* Οι Bus Και είναι ένας θίασος μόλις δύο ατόμων. Πρωτοπαρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2014 με κάποιες παραστάσεις στο «The White Rabbit». Απαρτίζεται από τους 2 κύριους εκπαιδευτές αυτοσχεδιασμού της ImproVIBE, τον Μενέλαο Πρόκο και τη Βασιλική Κίσσα. Έχουν συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Κωμωδίας του θεάτρου Eliart το 2014, στο φεστιβάλ Up The W-ALL του all4fun.gr σε συνεργασία με το θέατρο VAULT, στις παραστάσεις αυτοσχεδιασμού του Bob Theater Festival, καθώς επίσης και στο ΚΩΜΙΚΟ ΜΠΟΥΜ στο Μικρό Παλλάς τη σεζόν 2013-2014. Το καλοκαίρι του 2014 έκαναν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, διδάσκοντας σεμινάρια και πραγματοποιώντας παραστάσεις. Την πρωτοποριακή αυτή τεχνική θεατρικού αυτοσχεδιασμού (improv comedy theater) ανακάλυψε και διδάχτηκε ο Μενέλαος Πρόκος στα χρόνια που έμεινε στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Ώστιν, την πρωτεύουσα του Τέξας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ…


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

  

*Εντός των ιστοσελίδων, βρίσκετε και τα social media, κατά περίπτωση, όπου θα πράξετε τα… δέοντα (like, follow, κ.λπ.)

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 05/12, 21:30
Θέατρο ΠΚ 
Κασομούλη 30 και Ρενέ Πυώ 2, Νέος Κόσμος.
Δύο λεπτά από το Μετρό ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr