Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη Ζωή Παπαδοπούλου στο Ρυθμό Stage στις 20/11 (Οι νικητές)

Αν θέλετε να είστε ένας από τους δύο τυχερούς που με ένα ακόμα άτομο θα απολαύσουν τη Ζωή Παπαδοπούλου στο Ρυθμό Stage τηνΠέμπτη 20/11, “δοκιμάστε” την τύχη σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας και ίσως κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση με είσοδο και κρασί ή μπύρα! Οι νικητές θα ανακοινωθούν το βράδυ της Τετάρτης 19/11 και θα ειδοποιηθούν και στο email που δήλωσαν.  

divider

Οι νικητές:

ΣΤΕΛΛΑ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Ζωή Παπαδοπούλου σε ένα ιδιαίτερο, πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Το αναλύσαμε πολύ» στη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage» την Πέμπτη 13 και 20 Νοεμβρίου.

Παλαιότερα και νέα γνωστά τραγούδια της όπως τα «Μέσα στο μετρό» και «Το αναλύσαμε πολύ», αλλά και αγαπημένα λαϊκά καθώς και αισθαντικές μπαλάντες, σε ένα πρόγραμμα με ουσία, ερωτισμό και έντονο διαδραστικό χαρακτήρα, με τον μοναδικό τρόπο που η Ζωή Παπαδοπούλου ξέρει να υποστηρίζει.

Με κριτήριο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των «φίλων» της, η Ζωή Παπαδοπούλου έχει φτιάξει μία μουσική παράσταση συνδυάζοντας ήχους λαϊκούς και έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό της.


ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9750060
20/11, 22.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr