Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τους Όναρ στο JAM live stage στις 15/11 (Οι νικητές)

Αν θέλετε να είστε ένας από τους δύο τυχερούς που με ένα ακόμα άτομο θα απολαύσουν τους Όναρ στο ολοκαίνουργιο στέκι της πόλης, το JAM live stage, το Σάββατο 15/11, “δοκιμάστε” την τύχη σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας και ίσως κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση με μπίρα! Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ το απόγευμα της Παρασκευής 14/11 και θα ειδοποιηθούν και στο email που δήλωσαν.  

divider

Οι νικητές

ΕΛΕΝΑ ΚΑΠΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ EVENT

Ένα καινούργιο στέκι κάνει την εμφανισή του στα Δυτικά Προάστια της πόλης. Το JAM live stage ξεκινά δυναμικά τον φετινό χειμώνα με μια σειρά Live με τους ΟΝΑΡ επί σκηνής. Για τρεις μόνο εμφανίσεις, 8, 15 & 22 Νοεμβρίου οι ΟΝΑΡ επιστρέφουν στα μουσικά μας πράγματα με νέα σύνθεση και βασικό πλέον ερμηνευτή τον Λευτέρη Πλιάτσικα. Μαζί τους πολλοί καλεσμένοι φίλοι μουσικοί και ερμηνευτές θα δώσουν το παρόν και θα τζαμάρουν επί σκηνής. Διανύοντας το 15ο χρόνο παρουσίας τους στην Ελληνική μουσική σκηνή, παρουσιάζουν μεταξύ άλλων το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Δεν ξέρω τίποτα για μένα” με την συμμετοχή του Γιάννη Κότσιρα και με νέες ενορχηστρώσεις σε παλιές δικές τους συνθέσεις. Οι μελωδίες τους και οι στίχοι τους, τους έχουν κατατάξει σε ένα απ’ τα πιο σημαντικά γκρουπ της ελληνικής σκηνής. Όλα αυτά τα χρόνια είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με μερικούς απ’ τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της Ελλάδας.

Θα μας παρουσιάσουν σε ένα τρίωρο ζωντανό πρόγραμμα αγαπημένα τραγούδια από τις δισκογραφικές δουλειές τους όπως τα «Αν μ’ αγαπάς», «Χάρτινα φανάρια», «Δεν χρωστάω σε κανέναν», «Με τρομάζεις», «Γαλάζιες ερωμένες», «Ποτέ δεν σε πίστεψα», «Πέτα με ψηλά». Όπως επίσης, πολλές διασκευές από αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια προσαρμοσμένα στον ήχο τους. Μετά το Live συνεχίζουμε με εξαιρετική μουσική από έμπειρους DJs!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΝΑΡ

Οι Όναρ ξεκίνησαν το ταξίδι τους στη μουσική το 1999 όπου και κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά Το Έργο Που Παίζουν Τα Μάτια Σου. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα άλμπουμ:

2. Μην Πετάς Θα Σε Δουν 2000
3. Δεν Χρωστάω Σε Κανέναν 2002
4. Αλαντίν… Τελειώσαν Οι Ευχές Σου 2002
5. Στην Άκρη Της Γης 2003
6. Των Ονείρων Τα Χρώματα 2004
7. Που Ταξιδεύεις; 2006
8. Τίποτα Δεν Είναι Όπως Φαίνεται 2007
9. Δεν Μπορώ Να Χαραμίσω Άλλη Ανάσα 2009
10. Όσα Αντίο Μας Μένουν 2010
11. digital single ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ 2012
12. digital single Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 2013

Αυτή τη στιγμή διανύουν τον 15ο χρόνο παρουσίας τους στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο ήχος τους είναι ηλεκτρικός, αν και πολλές φορές έχουν πειραματιστεί και με κλασικά και παραδοσιακά όργανα. Από το πρώτο κιόλας δίσκο είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο ελληνικό κοινό με μεγάλες πωλήσεις και συμμετοχή του κόσμου στις συναυλίες του γκρουπ.

Οι μελωδίες τους και οι στίχοι τους, τους έχουν κατατάξει σε ένα απ’ τα πιο σημαντικά γκρουπ της ελληνικής σκηνής. Όλα αυτά τα χρόνια είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με μερικούς απ’ τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της Ελλάδας.

Μαζί με τον ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΣ ηλεκτρική κιθάρα
ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΣ τύμπανα
ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ πλήκτρα

Για τα Likes σας εδώ!

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

“JAM live stage”
Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 105 – Αγ. Ανάργυροι
Πληροφορίες και κρατήσεις τηλ: 211 4024331
Είσοδος ελεύθερη / Ώρα έναρξης: 22:30

Ακούστε το νέο τραγούδι των Όναρ εδώ:

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr