3 διπλές προσκλήσεις για το acoustic set του Μπάμπη Παπαδόπουλου στο Koo-koo, 10/4/2014 – oι νικητές

Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για το ακουστικό live του Μπάμπη Παπαδόπουλου για την Πέμπτη 10/4/2014 στο Κookoo. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και την Τετάρτη 9/4 λίγο μετά τις 21:00, κληρώνουμε τους τυχερούς, παρουσία του κ. Παπαδόπουλου.

Οι 3 τυχεροί όπως κληρωθήκαν απο τον Μπάμπη Παπαδόπουλο:

– Mαρια Στιβακτακη

– Μαρινος Λυτρας

– Παναγιωτης Φλωρος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Μπαμπης Παπαδοπουλος ,γνωστός κιθαρίστας, για πολλά χρόνια μέλος της θρυλικής rock μπάντας Τρύπες και στενός συνεργάτης του Θανάση Παπακωνσταντινου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Φλώρου Φλωρίδη, έχει αφήσει το στίγμα του στην Ελληνική μουσική πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια. Θα εμφανιστεί στη σκηνή του KOOKOO στις 10 Απριλίου με το «Ακούστικ σετ».

Ένα καθαρά ακουστικό σχήμα που το αποτελούν, εκτός από τον ίδιο που παίζει ακουστική κιθάρα, ο Φώτης Σιώτας στην βιόλα, ο Μιχάλης Βρέττας στο βιολί, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και ο Δημήτρης Βλαχομήτρος στο μπουζούκι. Εχουν εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία στο Womex της Θεσσαλονίκης το 2012, σε ξένα φεστιβάλ (π.χ. στο Kremsτης Αυστρίας με stand up χειροκρότημα …) και επίσης, έχουν ανοιξει τη συναυλία του Al di Meola στην Αθήνα το 2012.

Tο σχήμα θα παρουσιάσει τα κομμάτια από τους δύο δίσκους του Μπάμπη Παπαδόπουλου («Σκηνές απο ένα ταξίδι», Puzzle musik 2008 και «Απο την σπηλιά του Δράκου», Puzzlemusik 2010) ενορχηστρωμένα ειδικά για αυτό το σχήμα, καθώς και κομμάτια απο του νέο του άλμπουμ που προβλέπεται να κυκλοφορήσει συντομα …….

Πρόκειται για μια σύγχρονη ματιά της ελληνικής μουσικής, αποτέλεσμα του συνδυασμού ηχοχρώματος της λαικής μουσικής, σύγχρονης αρμονίας και αβανγκάρντ-τζαζ αυτοσχεδιασμών. Μια μινιμαλιστικής αισθητικής προσέγγιση των συνθέσεων, που τους δίνει μιά άλλη διάσταση και αναδεικνύει τις πρωτότυπες μελωδίες.

O, Mπάμπης Παπαδόπουλος ελίσσεται χρόνια στην ελληνική μουσική με επιτυχία – οι Τρύπες, ίσως η μεγαλύτερη ελληνική ροκ μπάντα, υπήρξαν η ροκ εκδοχή του, ενώ με τις κιθάρες και ενορχηστρώσεις στους δίσκους του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τους Λαϊκεδέλικα πέρασε στη λαϊκή πλευρά με την ίδια ευκολία. Το ακουστικό σετ του είναι μια ακόμα έκφραση της βαθιάς μουσικής του γνώσης, και μια διασταύρωση ρεμπέτικων, τζαζ και μπλουζ με τον πιο μίνιμαλ τρόπο.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

10/4/2014 21:00
KooKoo Live Music Bar
Ιάκχου 17, Γκάζι

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
http://www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.kerdise-to.gr
http://paredoraki.gr 
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/ 

2 thoughts on “3 διπλές προσκλήσεις για το acoustic set του Μπάμπη Παπαδόπουλου στο Koo-koo, 10/4/2014 – oι νικητές

  1. Πίνγκμπακ: Διαγωνισμός Sin Radio με δώρο 3 διπλές προσκλήσεις για το acoustic set του Μπάμπη Παπαδόπουλου | Διαγωνισμοί με δώρα - nethall.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.