Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση Los Eroticos, 14/2, 20:30 – Οι νικητές

Los Eroticos_Parnassos_FinalA3_web-jpg

[esll id=”65126875″ description=””]Το Sin Radio και η Polymusic σας προσκαλούν να ζήσετε, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία στην υπέροχη αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός», με τις φωνές της Τάνυας Νικολούδη και του Ντίνου Καλύβα, συνοδευμένες με το μουσικό άγγιγμα του Μιχάλη Νικολούδη. 5 διπλές προσκλήσεις θα κληρωθούν την Δευτέρα 10/2/2014 στην εκπομπή “Που πας καλέ μου λουστράκο;” απο την Τάνυα Νικολούδη, που θα είναι καλεσμένη μας.[/esll]

Οι νικητές είναι:

-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

-ΛΥΚΟΥΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
-Mάρθα Σπετσέρη
-ΕΥΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πού και πότε

Φιλολογικός σύλλογος «Παρνασσός»
Πλατεία Αγ.Γεωργίου Καρύτση 8, τηλ. 210-3221917
Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 20:30
Ωρα προσέλευσης 20:00

Όταν το πάθος συναντάει το λυρισμό και ο ρυθμός γίνεται συναίσθημα… και ετοιμαστείτε για την απόλυτη απόλαυση της μαγείας των ήχων!

Μουσικοί:

Χρήστος Πολύδωρος-Harmonica
Άκης Μελής-Πιάνο
Σόλης Μπαρκής-Κρουστά
Μιχάλης Νικολούδης-Κιθάρα

Ντίνος Καλύβας

Ο Ντίνος Καλύβας, γεννήθηκε στις 9 Απριλίου του 1975. Ζει και εργάζεται στο Ναύπλιο και είναι υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Παράλληλα με την εργασία του,έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες με κλασσικό κι ελαφρύ ρεπερόριο, με διάφορα σύνολλα (Τενορίσιμο του Τενόρου Σταμάτη Μπερή) αλλά και μόνος του παίζοντας πιάνο ή κιθάρα και τραγουδώντας! Είναι τενόρος, έχει Δίπλωμα Μονωδίας (Κλασσικό Τραγούδι) από το Ωδείο “Ορφείο Αθηνών” (Τάξη της Ακτής Δρίνη) και Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας, από το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου ” Κων/νος Nόνης” (Τάξη του Ιωάννη Νόνη). Συνέχισε τις σπουδές του στο κλασσικό Τραγούδι στο Ωδείο “Φίλιππος Νάκας” Αθηνών με τον Σταμάτη Μπερή , στην Τάξη του masterclass κατά το έτος 2010-2011.  ‘Έλαβε μέρος στο masterclass που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την κα Jannette Pilou στις 09-03-2012, που έγινε στα πλαίσια των υποτροφιών ” Μαρία Κάλλας”.  Το ρεπερτόριο του ταλαντούχου καλλιτέχνη δεν είναι αποκλειστικά κλασσικό. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μουσικών έργων που αποδίδει δίνοντας την ευκαιρία στον θεατή, ο οποίος δεν έχει μυηθεί στη μαγεία της όπερας, να χαρεί τη φωνή του σε πιο γνωστά μουσικά κομμάτια. Πρόσφατα κυκλοφόρησε την διασκευή της γνωστής άριας από την “Turandot” του G. Puccini, Nessun Dorma, με ενορχήστρωση του Ακη Μελή. Είναι μια νέα προσέγγιση του σπουδαίου νεαρού τενόρου Ντίνου Καλύβα, προσαρμοσμένη στα σύγχρονα ρυθμικά μουσικά πρότυπα, δίνοντας στον ακροατή ένα διαφορετικό και παράλληλα ενδιαφέρον άκουσμα, χωρίς να χάνεται η αυθεντικότητα και η ομορφιά του κλασσικού αριστουργήματος!  «Σκοπός μου είναι να δώσω μια άλλη άποψη στον ακροατή όσον αφορά την Όπερα και γενικότερα το κλασσικό τραγούδι , να προσεγγίσω στον ωραίο κλασσικό κόσμο ,ανθρώπους που ανήκουν σε άλλους μουσικούς κόσμους . Επίσης θέλω να δείξω μʼ αυτόν τον τρόπο, το δυναμικό εσωτερικό ρυθμό και τα έντονα συναισθήματα που κρύβει η μαγεία της Όπερας !»  

Τάνυα Νικολούδη

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές σε ηλικία 10 ετών. Σπούδασε κλασσικό πιάνο και αρμονία στο Αττικό και στο Ελληνικό ωδείο. Στη συνέχεια jazz πιάνο και αρμονία με τον Μάρκο Αλεξίου, και κλασσικό τραγούδι με την soprano coloratura Πίτσα Φωτιάδου. Έχει δώσει παραστάσεις με:

Μιχάλη Νικολούδη, Omar Faruk Tekbilek, Haig Yatzijan, Abdelli, Avaton, Natassa Atlas, Dragan Dautovsli, Γιώργο Μαγκλάρα, Μάκη Αμπλιανίτη, Bustan Abraham, Nor Dar, Ross Daily, Αναστασία Μουτσάτσου, Μάνο Πυροβολάκη, Scopitone, Βαγγέλη Κατσούλη, Βασίλη Ρακόπουλο, Νικο Ξυδάκη, Alice Furuzian, Χρήστο Θηβαίο, τους κορυφαίους της Λυρικής σκηνής Σταμάτη Μπερρή, Λυδία Αγγελοπούλου, Στέλλα Παυλάκη, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τους Τερμίτες.

Μιχάλης Νικολούδης

Γεννημένος στον Πειραιά με καταγωγή από Χίο και Ικαρία, ο Μιχάλης Νικολούδης είναι ένας εμπνευσμένος μουσικός που καθόρισε με το στίγμα του την ελληνική έθνικ σκηνή. Μετά από πλούσια δισκογραφική καριέρα η μουσική του είναι πλέον χαρακτηριστική και ο ήχος της μαντόλας του αναγνωρίσιμος.
Έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Ross Daly, ο Γιώργος Μαγκλάρας, ο Arto Tuncboyaciyan, ο Haig Yazdjian, η Γιώτα Βέη, ο Dragan Dautovski και άλλοι. Έχουν μείνει πλέον στην ιστορία οι μεγάλες συναυλίες που είχε δώσει μαζί με τον Omar Faruk Tekbilek στην Ελλάδα, στα Σκόπια και στο Ισραήλ. Το 1995 κυκλοφόρησε το άλμπουμ “ΑΙΟΛΙΑ” (LM001, LIBRA MUSIC), με τη συμμετοχή του Omar Faruk Tekbilek και άλλων πολύ σημαντικών ελλήνων μουσικών. Η “ΑΙΟΛΙΑ” είναι δίσκος σταθμός στην ελληνική δισκογραφία και θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως το σημείο εκκίνησης της ελληνικής έθνικ. Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ, οργανικά και τραγούδια, ακούστηκαν και ακούγονται από όλα τα ραδιόφωνα, αλλά και επενδύουν ντοκιμαντέρ, αφιερώματα, τηλεοπτικές διαφημίσεις, τηλεοπτικά ρεπορτάζ κλπ. Ο ήχος της “ΑΙΟΛΙΑΣ” έχει ταυτιστεί πλέον με τον ήχο του Αιγαίου. Το 1995 κυκλοφορεί το δίσκο “ΧΡΗΣΜΟΣ” (LIBRA MUSIC, LM006) συνεχίζοντας και αναπτύσσοντας τη μουσική του αναζήτηση που καταγράφηκε για πρώτη φορά στο ‘ΑΙΟΛΙΑ’. Είναι ένα εξαίρετο άλμπουμ μόνο με οργανικά κομμάτια που καταξιώνει πλέον το Νικολούδη στην ελληνική μουσική. Ο “ΜΕΛΙΣΣΟΚΗΠΟΣ” (LIBRA MUSIC, LM009) κυκλοφορεί το 1997. Εδώ ο Νικολούδης γράφει πάνω σε στίχους του Ηλία Κατσούλη θαυμάσια λυρικά τραγούδια που τα ερμηνεύει η Σοφία Τσέρου (πρωτοεμφανίστηκε στο ‘ΑΙΟΛΙΑ’). Το 1998 κυκλοφορεί το άλμπουμ “ΓΑΙΑ” με τη φωνή της μεγάλης ερμηνεύτριας του δημοτικού μας τραγουδιού και όχι μόνο Γιώτας Βέη. Στο ΓΑΙΑ ο Νικολούδης ενορχηστρώνει και διασκευάζει παραλογές, παραδοσιακά τραγούδια που ερμηνεύονταν μόνο από φωνή. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και το single “TERRA MUSICA” από την “FM records”. Το 1999 κυκλοφορεί το άλμπουμ του “1922, από την Ασία στην Ευρώπη” (FM records) που παρακολουθεί μουσικά την πορεία των ελλήνων μετά τη μικρασιατική καταστροφή. Συνεχίζοντας την πλούσια δισκογραφική του πορεία συνθέτει τα άλμπουμ “DEJA VU” (2001, Sony Classical) και “Γύρω μου κι Εντός” (2003) συστήνοντάς μας τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη. Το Δεκέμβριο του 2005 κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Μιχάλη Νικολούδη, οι «ΓΥΝΑΙΚΕΣ», με τραγούδια ερμηνευμένα από την Σωτηρία Λεονάρδου και τη Φωτεινή Βελεσιώτου και πάνω σε στίχους της Μάγδας Παπαδάκη.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
http://www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.kerdise-to.gr
http://paredoraki.gr 
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/ 

3 thoughts on “Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση Los Eroticos, 14/2, 20:30 – Οι νικητές

  1. Πίνγκμπακ: Διαγωνισμός Sin Radio με δώρο 5 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση Los Eroticos, στις 14/2 | Διαγωνισμοί με δώρα - nethall.gr

  2. Πίνγκμπακ: Tanya & Michalis Nikoloudis @ ‘Που πας καλε μου λουστρακο;’ (10/02/2014) | VIP | Very important podcasts

Τα σχόλια είναι κλειστά.